Old browser alert!

We have detected you are using a pretty old browser. This website uses cool features that can't be supported by your browser.

If we let you see the website it would look all weird and broken, nobody wants that!

Update your browser!

Links View Avenue

Location Poole, Dorset
Classification New build
Project status Completed
Design style Contemporary
Sector Luxury houses

We were commissioned by a private client to design a bespoke, single storey, contemporary house that provided a light and spacious internal environment nestled amongst the trees. 
The site posed various design/planning challenges primarily in relation to the mature pine trees that surround the site. Our design uses mini pile foundations in the areas close to tree roots and a raised seam zinc roof to avoid moss growing on the shaded roof. The mono pitched roof provides vaulted ceilings within the house and high-level glazing, allowing light to flood in.